Aisya Sofea - Kau UntukkuPertama kali bertemu Nurul Umairah, hati Ahmad Fuad sudah terpaut. Biarpun gadis itu sudah dimiliki, manum perasaannya tidak pernah berubah walaupun terpaksa menyembunyikan rahsia hatinya dalam dalam.

Bila Jefri, tunang Nurul terkorban dalam kemalangan, Fuad menawarkan kasihnya. Nurul menolak kerana tidak mungkin dia mengalih perasaan pada lelaki lain dalam sekelip mata sahaja. Kebijaksanaan Fuad akhirnya meruntun tembok yang dibina Nurul. Dia akhirnya menerima Fuad tanpa mengetahui rupa rupanya ada gadis lain sedang menagih kasih lelaki itu semula.

Apakah Fuad akan menyambung semula kasihnya bersama gadis yang tiba tiba muncul kembali di antara mereka? Mampukah Nurul Umairah sekali lagi kecewa biarpun lelaki itulah yang memulakan percintaan mereka?

Bil Mukasurat : 521
Harga : RM 10.00

1 comments:

Tania Belle said...

Buku cerita hantu or seram ada? Thriller pun boleh juga. Kalau ada tolong inform. huhu memang sangat2 nak beliBuku cerita hantu or seram ada? Thriller pun boleh juga. Kalau ada tolong inform. huhu memang sangat2 nak beli. thank you!. thank you!

Post a Comment